Rendezvényszervező

Tematika

A Werk képzéseinek meghatározó sajátossága azok gyakorlatias volta. Az elméleti órákkal közel azonos súllyal szerepelnek a gyakorlati helyszíneken, sokszor élesben történő helyzetmegoldások, melyek felkészítenek a képzés utáni közvetlen bekapcsolódásra a választott terület tevékenységébe. Az Akadémia kapcsolatot épített ki az egyes szakterületek meghatározó helyszíneivel és képviselőivel, minek következtében hallgatói biztonsággal mozognak az adott networkben.  A végzettek a képzés befejezése után is bizalommal fordulhatnak egykori oktatóikhoz, gyakorlatvezetőikhez.

A szakma legjobbjai által oktatott program gyakorlatorientált, a  szakmát nem az "iskolapadból", hanem a "backstage" nézőpontjából kívánja bemutatni.  A tanfolyam előadói az aktuális munkáik helyszíneire viszik ki a résztvevőket, akik így rálátást kapnak a meghatározó rendezvényhelyszínek munkájára.

- Hírlevél -

Ha érdekelnek a képzéseink, híreink, esetleg a különböző eseményeinkről szeretnél értesítést kapni, e-mail címed megadásával feliratkozhatsz a hírlevelünkre!

Név: 
E-mail cím: