Egy rendezvény – kicsi vagy nagy – akkor jó, ha működik. És akkor működik, ha pontosan, gondosan elő van készítve. Ha a fogaskerekek szépen, simán kapcsolódnak egymásba, miközben a jelenlévők észre sem veszik, hogyan működik a háttérben a gépezet.
Rendezvényszervezőnek lenni önmagában is izgalmas élmény, mert minden esemény más és minden alkalommal meg kell tervezned, mitől válik valami felejthetetlenné a résztvevői számára. Ez még egy egyszerűnek tűnő családi eseménynél – esküvő, születésnapi party – sem egyszerű. Tervezés, szervezés, kalkulálás, kreativitás. És most képzelj el egy céges bulit, egy konferenciát vagy fesztivált…
A Werk Akadémián mindez tanulható, ráadásul egyedülálló módon – a gyakorlatban is. Az elméleti órák mellett szerepelnek gyakorlati helyszíneken, sokszor élesben történő helyzetmegoldások is, melyek felkészítenek a képzés utáni közvetlen bekapcsolódásra a rendezvényszervezés sokszínű tevékenységébe. A Werk kapcsolatot épített ki a szakma meghatározó helyszíneivel és képviselőivel, így aztán hallgatói egyre nagyobb biztonsággal mozognak a rendezvényszervezés különböző terepein. És a végzettek a képzés befejezése után is bizalommal fordulhatnak egykori oktatóikhoz, gyakorlatvezetőikhez. Szóval a Werk után a kapuk könnyebben nyílnak.
A program a szakmát nem az iskolapadból, hanem a backstage nézőpontjából kívánja bemutatni. A tanfolyam „tanárai” elismert szakmai szereplők, akik aktuális munkáik helyszíneire viszik ki a résztvevőket, így adva rálátást a meghatározó rendezvénytípusok működésére. Nagy hangsúlyt fektetünk a csapatépítő tréningre, melyet rendezvényszervezésben tapasztalt coach vezet.
Az emberek még jobban vágynak a kikapcsolódásra, programlátogatásokra – a közösségre . Ha szeretnél azok közé tartozni, akik az élményeket megteremtik, várunk rendezvényszervező hallgatóink közé!
A rendezvényszervező képzés struktúrája
A rendezvényszervező képzés struktúrája
A képzés két féléves. Résztvevői az önmegismerésre és tudatosságra irányuló tréningek mellett a kisebb és nagyobb nyilvánosság előtt való szereplés prezentációs technikáit is elsajátítják.
Az első félév főbb tárgyai:
- helyszínismeret
- protokoll
- gasztronómia
- rendezvénytechnika
- kommunikáció és PR-ismeretek
- marketing és reklámismeretek
- vállalkozási és pénzügyi ismeretek
A második félév főbb témái:
- konferencia-szervezés
- fesztiválok szervezése
- kulturális események szervezése
- szabadtéri események szervezése
- nyilvános és zártkörű rendezvények szervezése
- esküvőszervezés
- rendezvénybiztonság
A képzés része a rendezvényszervező irányú kommunikációs tréning.
A Werkben végzett rendezvényszervező
- a megfelelő turisztikai
- kiállítás-és konferenciaszervezési
- kulturális rendezvényszervezési
- fesztiválszervezési
- esküvőszervezési
- gasztronómiai
- rendezvénytechnikai
- üzleti rendezvényszervezési
- protokoll és kommunikációs ismeretekkel.
Hallgatóink mondták
A képzés mentora
Horváth Ágnes
rendezvényszervezési szakember„A rendezvényszervezéssel maradandó élményt kívánunk nyújtani másoknak. A rendezvényszervezés nagy megalapozottságot és aprólékos, mindenre kiterjedő figyelmet igényel! A rendezvény sikerének titka a részletekben rejlik, ezért nem szabad takarékoskodni az előkészületekre fordított idővel. A rendezvényszervezés csapatmunka, közös cél a rendezvény sikeres megvalósítása.”
A képzés oktatói
Bakró-Nagy Hédi
rendezvényszervezési menedzser
Kiss György
rendezvénybiztonsági szakember
Erdős Ákos
ügyvezető igazgató, Hello Agency
Dr. Faragó Hilda
turisztikai szakember, címzetes főiskolai docens
Gerebics Zoltán
rendezvényigazgató, Bozsik Aréna
Gőcze Balázs
RAM Colosseum ügyvezető igazgató
Horváth Ágnes
rendezvényszervezési szakember
Horváth Orsolya
event designer
Kiss Zsolt
rendezvénytechnikai szakember
Dr. Korentsy Endre
MÜPA produkciós igazgató
Micski Marianna
Nemzetközi protokoll és kommunikációs szakértő
Pálfi Gábor
fesztiválszervező
Polacsekné Kővágó Ildikó
esküvőszervező
Réz András
filmesztéta
Szabó Antal
MÜPA technikai vezető
Szőke Szandra
Momentán Társulat
Dr. Takács Nóra
jogász
Zmák Tibor
Szaktanár, egyetemi oktató, szakújságíró, szaktanácsadó, étteremkritikus. A Pannon Gasztronómiai Akadémia, a Magyar Sommelier Szövetség, a Vendéglátóipari Szakoktatók Szövetsége tagja, a Magyar Borakadémia külsős szakértője, a MÚOSZ Bor Szakosztályának alelnöke.
Kenderesy Nadin
Eventrend Group ükf. igazgató
Török Eszter
Főőrség és Lovarda, értékesítő és rendezvényszervező
Információk a képzésről
A képzés két féléves, kétszer 80 órás elméleti képzésből és gyakornoki munkákból áll. Az elméleti oktatás hetente két hétköznap este, 17.00 és 20.15 között zajlik a 13. kerületi Csanády utca 11-ben.
Információk a képzésről
A képzés két féléves, kétszer 80 órás elméleti képzésből és gyakornoki munkákból áll. Az elméleti oktatás hetente két hétköznap este, 17.00 és 20.15 között zajlik a 13. kerületi Csanády utca 11-ben.
Elnyerhető végzettség
Elnyerhető végzettség
A képzés első éve után elnyerhető tanúsítvány: WerkPass magyar és igény esetén angol nyelvű magánoklevél, amely a képzés elvégzését igazolja, illetve tartalmazza, hogy a végzett a képzésben mely tanároktól és mit tanult. A WerkPass elnyerésének feltétele sikeres év végi vizsga.
A képzés helyszíne
A képzés helyszíne
A Werk biztosítja a részletekben történő fizetést. A tandíjbefizetéssel minden résztvevőnek biztosítjuk a szakok közötti átjárhatóságot, más szakokra való áthallgatást.
Akikre büszkék vagyunk
Polacsekné Kővágó Ildikó
Akikre büszkék vagyunk
Polacsekné Kővágó Ildikó