Rendezvényszervező

Amit a képzésről tudnod kell

Minden szervezett esemény - rendezvény.
 

RENDEZVÉNYSZERVEZŐ KÉPZÉS 

A gazdasági válság enyhülésével fokozatosan ismét lábra kapott a rendezvényszervező szakma.  A vállalatok és intézmények egyre több eseményt szerveznek, s ezek minősége egyáltalán nem közömbös. Egy rendezvény sikerében nagyon sok, nemcsak pénztől függő tényező játszik szerepet. 

A kreatív ötlet, a merész művészeti koncepció vagy a kivitelezés eredetisége tesz igazán emlékezetessé egy eseményt.

A Werk Akadémia rendezvényszervező képzése piacképes, a teljesítményt felismerni és sikerre vinni tudó szakembereket kíván képezni a gomba módra szaporodó rendezvényszervező vállalkozások, intézmények számára. A Werk interaktív formában, a szakma kiemelkedő és befolyásos képviselőinek meghívásával, folyamatos személyiségfejlesztés és kommunikációs tréningek beiktatásával, trendi, kellemes környezetben közösséget épít.

Virágzik a koncertek. protokoll események, szakmai kiállítások, konferenciák, családi vagy céges rendezvényekés koncertek piaca. A Werk ezekre képez profi szervezőket, miközben felkészít akár saját rendezvényszervező cég alapítására is. A képzésbe lépők egy része  már a szakmában dolgozik, de szakmai iránymutatást, pontosabb szakismeretet szeretne.

A Werkben az oktatás kis csoportokban, személyre szabottan zajlik, a közösségi munkát megkönnyítendő a rendezvényszervező szak csapatépítő tréninggel indul.

A kurzus két féléves, félévente 10 hét, gyakorlati órákkal és vizsgaidőszakkal kiegészítve összesen 3 hónap/félév.

A képzés munka mellett is elvégezhető. Képzési napok: Hétfő és Szerda 17:00 - 20:15 óra.

A csoport minimális létszáma: 12 fő.

A képzésről minden további információval áll az érdeklődők rendelkezésére Horváth Ágnes, a szak mentora: +36 70 219 1023

- Hírlevél -

Ha érdekelnek a képzéseink, híreink, esetleg a különböző eseményeinkről szeretnél értesítést kapni, e-mail címed megadásával feliratkozhatsz a hírlevelünkre!

Név: 
E-mail cím: